Cariera

#cariera #leadership #concurs #training

Invata sa fii un lider de succes!

Ti-a placut dintotdeauna sa te afli in fruntea oamenilor. Fie ca esti profesor si trebuie sa stai zilnic in fata a sute de elevi, fie ca esti managerul unei echipe de profesionisti sau detii propria afacere, compromisurile nu te vor ajuta sa atingi succesul. In ziua de astazi, oamenii au nevoie de ceva mai mult decat un simplu organizator - au nevoie de un leader.

Viziune, charisma, dorinta de perfectiune si abilitatea de a-i inspira pe cei din jur - iata caracteristicile unui leader adevarat. Scapa de compromisuri si invata chiar astazi cum sa pasesti pe urmele succesului.

Vision Consulting te invita sa iei parte la cursul de “Leaderschip Inspirational” si sa inveti astfel cum sa iti valorifici potentialul la maxim. Obiectivul principal? Dezvoltarea abilitatilor necesare pentru a deveni un lider de succes, pentru a construi echipe performante si motivate.

In perioada 3 - 4 decembrie, Eduard Varaian, trainer cetificat la nivel national, cu o bogata experienta in training si vanzari, iti va prezenta ABC-ul leadership -ului. Vei afla astfel ce se intelege prin leadership, care este portretul liderului ideal, dar si miturile care au aparut in jurul unui subiect atat de valoros.

Agenda de lucru a trainingului continua cu abordarea lucrului in echipa, cum sa iei cele mai bune decizii, dar si cum sa rezolvi conflictele din cadrul echipei pe care o conduci.

Daca te intimideaza pozitia de leader, nu uita insa ca atitudinea se invata. Cursul iti propune o abordare deschisa, in care practica reprezinta 70% din agenda de lucru, iar feedbackul este unul personalizat, potrivit tipului de activitate pe care o intreprinzi. Jocurile de rol filmate si situatiile concrete dezbatute cu ceilalti participanti, dar si cu trainerul iti vor folosi drept reper pentru a-ti identifica propriile slabiciuni si pentru a le transforma in avantaje. Si daca totul suna prea frumos pentru a fi adevarat, iata ce spun si alti participanti care au trecut prin aceasta experienta:

Mi-am dat seama ca teoria managementului nu are nimic de-a face cu practica, si aici ma refer la un management de calitate , care nu se poate realiza fara leadership. Trainerul ne-a antrenat in dezbateri relevante fiecarui segment de business, astfel incat toata lumea a fost multumita - Bogdan Stanescu.

Un curs, pe care l-as numi workshop de doua zile. Interactiv, dinamic, incitant. Totul organizat foarte bine, dar flexibil in acelasi timp. Felicitari echipei vision consulting - Iulian Fotescu.

Concurs: Castiga un curs de leadership Inspirational de la Vision Consulting
Vision Consulting si Cariere.acasa.ro te premiaza cu un curs de Leadership Inspirational care te va ajuta sa fii un lider de succes si te va invata cum sa utilizezi metode si tehnici de comunicare cat si tehnicile de gestionare a stresului.
Daca vrei sa-ti dezvolti abilitatile necesare pentru a fi un bun lider, atunci participa la concursul de pe forum.acasa.ro dand click AICI.
Pentru a participa la concursul de pe forum, va trebui sa raspunzi la intrebarea:
"Ce cursuri organizate de Vision Consulting ti-ar fi necesare in dezvoltarea profesionala pentru a-ti gasi jobul ideal?”

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns.

Concursul se desfasoara in perioada 16 – 26 noiembrie 2009 . Castigatorul va fi anuntat atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail, luni, 27 noiembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea